Дамите имат нужда от луксозни часовници

Дамите имат нужда от луксозни часовници

Дамите определено са фенове на бижутата и като такива възприемат едни луксозни часовници. Колкото по-красиви и стилни са едни дамски часовници, толкова по-голям интерес има към тях. Те трябва да бъдат с изчистена визия, а понякога някои дамски часовници са прекалено претрупани. Ето защо много жени предпочитат да носят мъжки часовници. Тази мода по носенето на мъжки часовници цени напомня на манията на дамите да си слагат мъжки парфюми. Все пак жените се стараят да бъдат забелязани и да бъдат уважавани от мъжете. Може би там се крие и разковничето във факта, че все повече дами посещават поне по един магазин за часовници в София през месеца. Там те намират часовници с цени по джоба или дори по-скъпи.

Дамите разглеждат носенето на оригинални часовници, като носене на бижута и модни аксесоари. С тях те се опитват да придадат стил и красота на визията си. Това се получава по чудесен начин с някои часовници Rado с изчистени линии и без ненужно количество диаманти. За офиса можете да носите именно такива луксозни дамски модели часовници. Те са с малки каишки и циферблати. Комбинирайте златисти елементи от часовника с някой от вашите златисти или сребърни обеци, пръстени или огърлици. Така ако сте избрала по черни и бели модели дрехи, тези бижута и скъпи часовници могат да придадат стил и завършеност на тоалета ви.

Ако искате да изберете часовници Casio с вградени диаманти и рубини например, то тогава се постарайте да носите тези часовници само на специални места. Такива са луксозни и изискани места, които изискват носенето на вечерен грим, тоалет и обувки. Комбинирайте червените рубини например с червени лачени обувки на ток. Можете да изберете и луксозни часовници със сини или зелени скъпоценни камъни. В такъв случай се постарайте и друго от тоалета ви да се припокрива, като цвят с тях. Например рокля в златисти и зелени мотиви, но не прекалено искрящи цветове.

   

0 коментарa

Виж още