Професионално почистване на дома – защо не?

Професионално почистване на дома – защо не?

Всички сме чували за услугата професионално почистване на офиси и домове. Този вид услуги са широко разпространени в страните от Западна Европа и САЩ, и в последно време навлизат с пълна сила и в нашата страна.

Все повече дами предпочитат да наемат компания, която изпраща екип от професионално обучени хигиенисти, които с опит и старание да приведат дома им в ред.

Това е особено необходима услуга не само за прекалено натоварените домакини заети с грижата за децата, но и за динамичните работещи хора, които нямат възможност, желание или свободно време, което да отделят за почистване на жилището си.

Според онлайн анкета на почистваща фирма Бориван, проведена в дамски форум, голяма част от домакините предпочитат услугата абонаментно почистване на дома и биха заделили разумна част от бюджета си в името на повече свободно време, което да прекарат в занимания с близките, вместо в търкане/забърсване/миене и т.н.

Предимствата се състоят в това, че получавате регулярни почистващи услуги и по този начин имате сигурност и яснота по отношение на хигиената в дома си.

Кога да поръчаме услугата професионално почистване?

По-голямата част от хората, които редовно използват фирма за почистване, предпочитат услуги като пране на килими, пране на мебели, почистване на ламинат.

Действително, всяка една от тези дейности изисква умения, усилия и професионална техника.

Ето още няколко основателни причини да изберете подобна компания за чистотата и уюта на Вашия дом:

  •          При преместването от едно жилище в друго имате куп грижи на главата и последното, което искате е да се занимавате с мръсния под или да търкате банята. Фирмата за почистване може да си свърши работата, докато вие разопаковате багажа и подреждате гардеробите. Така си осигурявате повече време за нещата, които ви носят удоволствие и едновременно с това, се радвате на блестяща и чиста баня, без никакви следи от пяна, замърсявания и варовик по нея.
  •          Можете да позвъните на почистваща компания и в случай, че отдавате имот под наем и искате основно почистване след поредните наематели. Задачата е с повишена трудност, защото добре знаем, че наемателите не поддържат дома, така както го правят стопаните. В подобни случаи обаче най-важния фактор е времето, за което ще приведете жилището в добър вид и ще можете да го предоставите за оглед от други наематели.
  •          Ако спешно трябва да превърнете занемарената гарсониера в уютно симпатично жилище, именно професионална фирма за почистване може да свърши чудото наречено „изрядно подреден и чист дом“. 
  •          Без съмнение, никой не би останал очарован от замърсени дивани, фотьойли и килими, засечени плочки и ламинат, щори, покрити с прах и мръсни плотове в кухнята. Избягайте от този не особено приятен ангажимент и инвестирайте в дома си като го приведете в идеален вид след парти, наематели, дълго отсъствие или ремонт.

При всяка една от тези ситуации, решението не е да чистите до припадък, а да се доверите на професионална почистваща фирма.

Ако идеята да прекарате половин ден в чистене и да съсипете маникюра си от търкане на щори и плочки в банята, не ви допада, няма по-разумно решение от това да наемете хора, които да се погрижат професионално за чистотата на Вашия дом.

Познато ли ви е усещането за тотално обезкуражение, когато сте посветили свободното си време на почистване, а в резултат на всички тези усилия се окаже, че упоритите замърсявания не са добре почистени и труда ви е отишъл на вятъра?

За да не ви се случват подобни несправедливости, проучете фирмите, предлагащи почистване по домовете и не се колебайте да се свържете с тях.

   

0 коментарa

Виж още