Топ 4 лоши комбинации в облеклото

Топ 4 лоши комбинации в облеклото

На всеки му се иска понякога да разбие модните клишета и да бъде есктравагантен като привлече всички погледи върху себе си. Понякога обаче, в стремежа си да са атрактивни, хората допускат големи грешки в комбинацията с дрехите и елементите във визията си и ефекта е повече от ужасен. Ако не искате да изглеждате като някой, който отива на карнавал, представяме ви 4 абсурдни комбинации, които трябва да избягвате.

1. Комбинацията на точки, райета и карета в един тоалет.

Тези елементи са винаги актуални и доста закачливи, но ако се смесят резултата е     кошмарен и има риск да заприличате на клоун. Ако сте решили да облечете дънки на точки или блуза на карета или райета, непременно трябва да я комбинирате със семпла част на облеклото-за предпочитане едноцветна без много украси.

       2. Комбинацията на дрехи от различни сезони

Интересно е когато, решим да съчетаем зимни  ботуши с лятна риза или дебел, вълнен шал с пролетно яке. Въпросът е да не прекаляваме и да не събираме и четирите сезона във визията си, защото със сигурност ще я развалим. Кожените сандали и късите панталонки не биха изглеждали добре заедно с плетен пуловер или вълнена шапка с пискюл

3. Комбинацията на златно и сребърно

Не се препоръчват заедно. Златният и сребърен цвят са прекалено специфични и пищни и ще направят визията ви претрупана и безвкусна ако заложите на тях едновременно. Може да си позволите единствено малки и по-семли елементи, но дори тогава трябва да сте внимателни.

4.Смесването на твърде много стилове

Няма нищо лошо да си позволите по-смели комбинации като рокля от тюл съчетана с  масивни кубинки с панделка, или пък кожени рокерски панталони с елегантна риза, но трябва да знаете къде е границта. Не е уместно, нито стилно да се облечете с дрехи, които имат в себе си елементи от всички възможни стилове и епохи.

Не си се представяте реално с хип-хоп панталони, риза с жабо, обувки на висок ток и шапка с перо,нали? За това бъдете смели и находчиви в подбора на облекло, но винаги прекалявайте с вкус и естетика. Така ще изглеждате интригуващо, а не смешно.

   

0 коментарa

Виж още