Адел е сразена от раздялата на Бранджелина! Посвещава им...

Адел е сразена от раздялата на Бранджелина! Посвещава им...

Британската изпълнителка Адел посвети свой концерт на развода между актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли. Видеозаписът е публикуван в TMZ. Певицата изнесла концерт вечерта на 20 септември в Ню Йорк. Адел е отправила призив към почитателите си от сцената и признала, че новината за раздялата на Бранджелина я е натъжилаа и накарала да мисли по темата през целия ден. 
Новината за раздялата между двамата се оказа и най-обсъждана в Twitter. Джоли подаде молба за развод на 19 септември. Като причина тя изтъкнала „непреодолими различия“. По информация на изданието актрисата е не е доволна от начина, по който Пит от възспитанието,което дава на децата и настоява за пълно попечителство над тях. Също така тя смятала, че съпругът ѝ постоянно прекалява с алкохола и тревата.

41-годишната Джоли и 52-годишният Пит се ожениха през лятото на 2014 г., но са заедно от 2004 г., когато се влюбиха по време на снимките на „Мистър и Мисис Смит“.

Преди Джоли, Пит бе женен за актрисата Дженифър Анистън, с която се разведе през 2005 г. Анджелина също има два други брака преди този – с Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън. Двамата с Брад пит имат и шест деца – Мадок на 15, Пакс на 12, Захара на 11, Шайло на 10 и близнаците Нокс и Вивиан на 8.

По неофициална информация, причината за раздялата на Бранджелина е изневяра на Пит с френската актриса Марион Котияр, която обаче отрече да има връзка с Брад.

   

0 коментарa

Виж още