Адел преживя неприятен момент! Вижте подробности!

Адел преживя неприятен момент! Вижте подробности!

Британската певица Адел, която през последната година спечели огромна колекция награди и увеличи драстично феновете си, на концерта си в Мексико получи и... прилеп, който кацна на главата й.

„Този прилеп! Седна ми на главата! Боже мой, гаден прилеп! Добре дошъл в Мексико, по дяволите! Щастлива съм да съм тук, но този гаден прилеп, господи Исусе”, крещеше Адел в микрофона докато тичаше изплашена по сцената в развяваща се черна рокля съобщава ВВС.

След няколко секунди всичко се нормализира и концертът продължил. Той е част от световното турне на звездата, което стартира през февруари в Белфаст.

Не за първи път Адел се оказва на една сцена с животни. По време на изяват си в Лос Анджелис, тя покани на сцената свой фен. Той пък взе и кучето си, за да се запознае с нея.

Някои медии като британския „Индипендънт” предполагат, че това може да е последното турне на Адел в следващите 10 години. Певицата много чество е споменавала, че иска да се посвети на възпитанието на сина си Анджело, който придружава майка си на гастроли, но вече трябва да тръгне на училище.

   

0 коментарa

Виж още