Актьорът Бойко Кръстанов има планове за сватба!

Актьорът Бойко Кръстанов има планове за сватба!

Бойко Кръстанов стана диста известен със сериалите „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, които му донесоха много фенки, участва и в някои хитови театрални постановки, ала изглежда нашенската сцена е тясна за плановете на младия актьор. Той признава, че мечтае за успехи в чужбина – дори вече има известен опит с чуждите продукции, тъй като в продължение на цяла година участва в полицейски сериал в ирландската столица Дъблин.

 Бойко заминал за Ирландия с колегата си Явор Бахаров – с идеята да опита късмета си зад граница и да се дореди до значима роля, която да впише в автобиографията си. Двамата актьори открили агент, който ги насочвал към различни кастинги, но Бахаров така и не успял да изпъкне сред конкуренцията. За разлика от него, Кръстанов бил харесан за ролята на хърватския полицай Адриан Кокош в сериала „Ред Рок“ и трябвало да остане цяла година в Дъблин, където снимал почти всеки ден. 
 
Понеже си нямал никого в Дъблин, той запълвал свободното си време в четене на книги. Почти не излизал от квартирата си, имал носталгия по България и накрая решил да спре участието си в онзи проект.

Нещата около личния му живот за развиват много добре. От няколко години Бойко е заедно с актрисата Виттория Николова, с която съжителства на семейни начала. Дори се говори, че двамата планирали в скоро време да се оженят. Според запознати влюбените си искали  сватба на плажа с най-близките хора – без атрактивни тържества и без много гости.

   

0 коментарa

Виж още