Актьорът Станислав Яневски се среща с фенове на Хари Потър

Актьорът Станислав Яневски се среща с фенове на Хари Потър

Българският актьор, познат на всички почитатели на Хари Потър, от ролята си на Виктор Крум, във филма, ще бъде специален гост на събитието в софийският Мега Мол в края на тази седмица.

Младият актьор Станислав Яневски, по-познат като Виктор Крум от „Хари Потър и огненият бокал”, ще се срещне с фенове на поредицата тази събота /17 декември/, в Мега Мол - София.

В рамките на събитието “Ден на магията” от 12.00 до 18.00 часа, героите от култовите книги на Дж. К. Роулинг отново ще са тема номер едно сред феновете на поредицата. Една от основните причини е, че декември е месецът, в който през годините излизаха повечето книги от поредицата у нас, а другата е заради успехът на новия филм от вселената на Хари Потър „Фантастични животни и къде да ги намерим”. Само за седмица, в световен мащаб бяха продадени стотици копия, което подсказва на талантливата Дж. К. Роулинг, че феновете на магията са жадни за нови пленителни истории и герои.

Абсолютно всеки от посетителите ще има реалният шанс, да спечели от разнообразни и тематични Хари Потър награди, както разбира се и лична среща със самия Виктор Крум – Яневски, изиграл българския куидич шампион в четвъртия филм за “Хари Потър”.

Срещата с актьора ще се състои в рамките на един час, от 14.00 до 15.00 ч., като Яневски ще участва и в избора за най-добър фен арт на тема “Хари Потър”.

Конкурсите за тематични костюми и фен-арт ще донесат на победителите големи награди, като например: най-новата книга-сценарии на Дж. К. Роулинг „Fantastic Beasts and Where to Find Them – The Original Screenplay”, също така и пълната колекция със седемте оригинални книги от поредицата за младия магьосник Хари Потър, и още куп магически изненади!

Всеки желаещ да участва в конкурсите, може да се запише на място в мола.

 

   

0 коментарa

Виж още