Акция 'Добрина' в името на живота

Акция 'Добрина' в името на живота

Преди минути стана известно, че старозагорски ресторант ще се включи активно в благотворителна акция зза спасяването на живота на 9-годишно дете.

Малкият Симеон е с диагноза тумор в мозъка и вече е претърпял три тежки операции. За съжаление, направеният последно ядрено-магнитен резонанс е показал останки от раковото образувание. Клиника в Хановер, Германия, дава добри шансове за Мони да пребори рака, но операцията струва 50 000 евро. Сумата е напълно непосилна за семейството, затова и се търси помощ от добри хора. Вече са намерени първите ентусиасти.

На 23 декември старозагорското заведение „Бирхалето“ ще работи само за малкия Симеон. Заведението ще отвори още в  7 сутринта и ще работи без почивка до полунощ. Парите от храната или напитките на всеки клиент, посетил заведението на 23 - ти, ще постъпят по сметката на момченцето.Така всички ще му дадем шанса да порастне.

За тези, които искат да помогнат, но нямат време да изпият по нещо или да хапнат в старозагорското заведение, е предвидено да могат да оставят даренията си в специална кутия, която ще донесе на Мони най- ценния подарък - здравето. На нас ще дари надежда и радост.

   

0 коментарa

Виж още