Анита Мейзер е банкрутирала в САЩ

Анита Мейзер е банкрутирала в САЩ

 

    Анита Мейзер, която по непредпазливост уби съпруга си културиста Николай Димов, била фалирала в Америка и всичките пари от бившия съпруг са били профукани от нея.

    Въпреки твърденията на близки около Мейзер, че тя разполага с доходен бизнес в САЩ и изкарва много пари, се оказва, че тя е банкрутирала.

    Сестрата на убития Николай Димов разкрива, че Мейзер е нямала никакви останали пари от бившия си съпруг, нямала вече и бизнес и изкарвала доходи си с работа по казината.

    През миналата година Анита Мейзер се е върнала от Лас Вегас, за да се установи във Варна.

    Напускането й на Америка е провокирано от разследване на местните власти, смятат близките на убития й съпруг.

    Според запознати Мейзер си въобразявала, че може да бъде бизнес дама в САЩ, но тя нямала нито качествата, нито възможностите да бъде такава.

    Известно е, че 52-годишната силиконка е инвестирала големи капитали в нескопосани сделки, които се провалят, а тя обвинява за провалите си измами и лош късмет.

    След като умира вторият съпруг на Мейзер, Марк Мейзер, тя прибира милионите му и ги прахосва.

    Сега обаче силиконката си има дертове с данъчните власти в САЩ и имотите й в страната на неограничените възможности са поставени под запор.

    Но в момента данъчните власти са най-малкия проблем на Мейзер, след като тя е обвинена за причиняване на смърт по непредпазливост на трети своя съпруг.

   

0 коментарa

Виж още