Анита Мейзер обвинена за убийството на мъжа си!

Анита Мейзер обвинена за убийството на мъжа си!

Анита Желева, по известна като Анита Мейзер, е обвинена за гибелта на мъжа си Николай Димов. Тя е задържана за 24 часа.

В резултат на действия по горещи следи към настоящия момент има нужните събрани доказателства и готовност за формулиране на обвинение срещу лицето Анита Желева, по известна като Анита Мейзер. Тя ще бъде привлечена към наказателна отговорност, каза пред журналисти във Варна прокурор Радослав Лазаров.

Говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров и директорът на ОД на МВР Даниел Пашов дадоха пресконференция във връзка с разкритото ужасно криминално деяние в района на „Евксиноград”, предаде „Фокус”. 

Обвинението ще бъде повдигнато веднага след приключване на брифинга, уточни прокурорът. 

Радослав Лазаров обясни, че на Анита Мейзер ще й бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт вследствие на умишлено нанасяне на средна телесна повреда, което предвижда от 2 до 8 години затвор. Сигналът за тежкото деяние е получен малко след полунощ срещу неделя. Пред разследващите Анита тогава разказала как с Николай се прибрали много късно през нощта.
Двамата видели познати пред дома им и тя отишла до магазина. Когато се прибрала, заварила мъжа си вързан със "свински опашки" и мъртъв.   

По-рано по БНР директорът на Националната полиция главен комисар Христо Терзийски каза, че има вероятност убийството да е се е състояло по непредпазливост. 

Николай Димов е познат като културист и фитнес инструктор, работел в Съединените щати като шофьор на лимузини. 

   

0 коментарa

Виж още