АФЕРА! Жената на Чоков заби охранител

АФЕРА! Жената на Чоков заби охранител

След последните размирни събития, врачанското село Галиче, е на път да стане известно сред обществеността и с развъртелият се любовен романс между съпругата на задържаният Чоков и охранител, работещ за семейството.

Хората от селото предполагат, че между жената на задържаният в края на месец май тази година Чоков и един от бодигардите, наети да пазят фамилията му, докато той е зад решетките, се е разгорял любовен романс.

Според местните хора между съпругата на Чоков - Цветелина Нелова и охранителят - Ангел Найденов прехвърчат любовни искри и изглежда, че отношенията помежду им са прераснали отвъд професионалните.

Романса между двамата, бива сравняван от някой жители на селото, с този от филма „Бодигард“, с участието на Уитни Хюстън и Кевин Костнър.

Аферата прави впечатление не само на опонентите на Чоков, но и неговото обкръжение. Двамата влюбени не можели да прикрият чувствата си и често околните ставали неволни свидетели на искрите които прехвърчат помежду им, както и на нежното гугукане. Макар Цветелина да е доста по-възрастна от обожателят си, но  „За любовта, няма възраст“, споделят местните. През последните няколко седмици двамата били неразделни, винаги и навсякъде се движели заедно.

Близките отношения между Цветелина Нелова и бодигарда, направили впечатление и на органите на реда, които преди време подложили на разпит охранителят, като свидетел на покушението над автомобила на охранителната фирма. Достоверни наши източници, научиха, че по време на разпита, телохранителят говорел на малко име за господарката си: „По време на случилото се, бях в джипа с Цвети, бях в къщата, собственост на Чокови с Цвети“, което се строило много подозрително дори за полицаите, тъй като в Галиче, абсолютно всички се обръщат уважително към жената на Чоков с г-жо Нелова, а по-близките я наричат Цветелина.

Към настоящият момент няма други доказателства за случващото се между двамата. Възможно е да става въпрос за чистосърдечно приятелство. Наблюдателни техни съграждани разказват, че младият здравеняк обичал за носи масивни ланци от злато, както и самият Чоков, което според тях е предпоставка зрялата дама да има афинитет към него.

   

0 коментарa

Виж още