БЕНЕФИС: 12 000 на крака аплодират Цвети и отбора

БЕНЕФИС: 12 000 на крака аплодират Цвети и отбора

Очакваният от всички грандиозен бенефис на българските грации се състоя снощи в зала „Арена Армеец“. Това беше една невероятна последна среща на златните ни момичета с публиката, информира Офнюз. 


В залата присъстваха 12 000 фенове на художествената гимнастика. Те се насладиха на последния спектакъл на ансамбъла ни, който за последните седем години, донесе настраната ни 81 медала. 


Всички момичета от ансамбъла Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова, както и останалите, оказали съдействие за завоюването на всичките тези медали от европейски и световни първенства, олимпиади и всякакви големи форуми- Катрин Велкова, Елена Тодорова и Цветелина Стоянова- се сбогуваха с публиката официално с грандиозния спектакъл – бенефис, минал под надслова „Отборът“.


Разбира се, в залата присъства и обичаната от всички Цвети Стоянова, която за съжаление пропусна Олимпиадата в Рио, заради трагичния инцидент, случил се малко преди това. Тя беше придружена от приятел си Александър Любенов и наблюдава целия спектакъл на отбора.


Цялата зала се изправи на крака при появата на Цвети, всички я аплодираха, а когато започнаха да скандират името й, тя се просълзи и изпрати сърдечни въздушни целувки към всички.


В началото премина изпълнението на седемте грации, които бяха в черни трика. Последваха индивидуалните изпълнения, първо сред които беше на Катрин Велкова. Дъхът на всички спря, когато Ренета Камберова затанцува под звуците на "Лунната соната“.


Владимир Николов, българската волейболна легенда, емоционално поздрави момичетата и не пропусна да отбележи, че когато той е стартирал спортната си кариера, гимнастичките не са били родени, а сега се пенсионират по едно и също време.
Последна танцува Любомира Казанова, която осъществява своеобразна приемственост между стария и новия отбор.


Накрая момичетата изказаха благодарността си към всички, а Илияна Раева и Ина Ананиева казаха много емоционални речи.

   

0 коментарa

Виж още