БЕТ365 с лиценз за България

БЕТ365 с лиценз за България

Bet365 е един от най-големите сайтове в световен мащаб за онлайн залози.

До юни 2016 година на компанията не й беше позволено да развива дейността си законно на територията на България. Различни бяха поводите за отказ на молбите, подавани от британския гигант към "Държавната комисия по хазарта". Но всичко въвеждаше на мисълта, че в този сектор има монопол от страна на една българска компания за онлайн залози, която дълго време беше единствения вариант на българските любители на залаганията.

Чудото се случи в началото на месец юни 2016 година! Bet365 повече от две години настояваше и си търсеше правата в съда, за да могат българските граждани да имат удобството да залагат от вкъщи и заедно с това да се надяват любимия им отбор да победи. Удобство, на което феновете в западните страни се наслаждават години наред.

Остава загадка защо от "Държавната комисия по хазарта" не разрешаваха дълго време на най-големия сайт за залози да упражнява дейността си на българския пазар. За този период същата тази комисия издаде лицензи за други онлайн букмейкъри. Сагата обаче имаше своя щастлив край, с легализирането на БЕТ365 за територията на България. По този начин футболните фенове ще могат да припечелят по някой допълнителен лев покрай Европейското първенство по футбол във Франция. Но в Bet365 спортни залози не само цар футбол може да ви донесе печалба, в сайта има редица спортове - баскетбол, волейбол, тенис, хандбал, бокс, бейзбол, голф, моторни спортове и много, много други.

След легализирането на сайта за територията на България, любителите на онлайн залозите, които играеха в огледални сайтове на БЕТ365 бяха шокирани. Всички български акаунти бяха блокирани. Сайта не разпознаваше потребителските имена и пароли. Сред потребителите моментално настана паника. Онлайн поддръжката на сайта беше затрупана с въпроси. Оттам трудно отговаряха на множеството запитвания. В последствие стана ясно, че администраторите на Bet365 са деактивирали всички български акаунти. Това било направено, за да се защитят потребителите от България. И ако сте играли в огледалните сайтове на най-големия онлайн букмейкър, ще трябва да си направите нова регистрация, вече в законния сайт. Така наречените "стари потребители" могат да бъдат спокойни за парите в своите акаунти. От БЕТ365 казаха, че всички средства ще бъдат възстановени по сметките на потребителите. И този процес вече е започнал, от компанията пращат парите на последно използвания метод за разплащане в сайта. Потребителите с неуредени залози също могат да са спокойни, защото и те ще получат печалбата си, разбира се, ако залогът им е печеливш.

Като за начало в Bet365 за България ще работи само секция "Спорт". Това е така, защото останалите секции - "Покер", "Казино" и "Игри" все още не са получили нужния лиценз. Но това се очаква да стане в най-скоро време и любителите на залозите ще могат да се радват на пълния потенциал на сайта.

Завръщането на БЕТ365 в България предизвика сериозен интерес. И поради този факт от компанията предлагат редица промоции за нови потребители. Налице е до 100 лева бонус за всеки нов член на БЕТ365. След създаването на сметка, ще може да се възползвате от тази добавка. Друг бонус, който е много харесван и използван от потребителите е "БЕТ365 Бонус Навсякъде".

   

0 коментарa

Виж още