Бияч е кандидат-президент

Бияч е кандидат-президент

Камен Попов, който удари кроше и насини окото на Волен Сидеров по време на безредиците пред НАТФИЗ преди година, заяви, че ще участва в президентските избори.
"Разчитам на много сериозна подкрепа на предстоящия вот”, каза Попов по Нова телевизия. 

Той заяви, че притежава много положителни качества и не желае името му да се свързва само с удара в лицето на лидера на „Атака”, но допълни, че след инцидента, Сидеров е прекратил безчинствата. 

"Ако не се беше провокирала тази ситуация, той щеше да продължи да безчинства", каза Камен Попов.

На въпрос чувства ли се виновен, Попов отговори: 

„Нека да оставим на съда да реши дали съм виновен. Има ли значение какво признавам аз или не по-важното е какви бяха последиците. Ако съдът прецени, че съм извършил нещо нередно, той е ще ме накаже, аз не се крия от правосъдието“.

Според кандидат-президента е крайно време народът да потърси нови фигури за управници, които да сменят настоящите.
Той призова всички да гласуват за него -  "аз ще се опитам да променя ситуацията в България".
Мненията на хората по настоящата тема са противоречиви. Според някои коментари 
Логиката  е  ако не е генерал, кандидатът трябва да е ”мъжкар”, да умее да тропа по масата, разбира се, да изглежда дипломатична личност и, като цяло, да е популярно лице - за да няма нужда от кампания за популяризирането му. Извън комичното съвпадение във възгледите на левицата и десницата, от споменатите до момента имена, почти няма формация, която да не залага поне на една мъжка патриотична кандидатура - такава, която излъчва сила и увереност, и която може да тропне по масата.

"Виждате в момента, че никой не иска да се включи в надпреварата за "Дондуков"2. Има вакуум в обществото. Всеки го е страх да излезе смело и да тропне по масата и да каже "Стига! Стига 25 години надолу и надолу България изчезва". Младите хора отиват в чужбина и не се връщат. Всички сме свидетели на това, което се случва тук, но никой не защитава българските национални интереси в момента. Няма политически елит. Има само едни послушковци, които изпълняват това, което им кажат външните централи", заяви още Попов. 

   

0 коментарa

Виж още