Благотворителен концерт събира на една сцена у нас мегазвезди

Благотворителен концерт събира на една сцена у нас мегазвезди

На първи октомври националния стадион ”Васил Левски” ще събере на една сцена няколко звезди от световна величина, а именно, Джони Деп, Джъстин Тимбърлейк, Бруно Марс, Мик Джагър, Антонио Бандерас и Род Стюарт. А поводът е десет часов благотворителен концерт. Благотворителната инициатива е в подкрепа на децата, които стават жертва на агресия и войни. Очаква се събитието да се излъчи в над 50 държави напет континента.

Освен гореспоменатите звезди своето участие са потвърдили и Сергей Лазарев, Филип Киркоров, Слаш, Magic System, Eagles, World Soul Fusion, Back band и Smiley. Повечето изпълнители ще вземат участие в благотворителния концерт, без да получат хонорар за участието си, а събраните средства от него ще отидат при „Червения кръст” и „Червения полумесец”.

Основният организатор на мегасъбитието е фондация „Мир за теб, мир за мен”, която има за цел да обединява хора на изкуството, спорта и науката от Русия, България, Великобритания, Франция. Ливан, САЩ, Белгия и Китай.

Специално за събитието ще бъде записана и песен, като неин автор ще е Константин Цеков от ФСБ, който е и носител на грами. Приходите от разпространението на песента също ще бъдат използвани за целите на каузата.

За сега не се споменава от кога ще можем да се сдобием с билет за мегашоуто.

   

0 коментарa

Виж още