Блогър: В Шумен ГЕРБ се страхуваха от народната любов! Обградиха се от охрана! (СНИМКИ)

Блогър: В Шумен ГЕРБ се страхуваха от народната любов! Обградиха се от охрана! (СНИМКИ)

Известеният с пиперливите си коментари блогър от Шумен - varg1, разказа за посещението на ГЕРБ в града, което по информация се състоя вчера. В своя блог, varg1 пише, че гости на града били Цветан Цветанов и Цецка Цачева. На срещата присъствали "настоящия кмет на града на ДС Хари и други депутати и общински съветници", допълва още той.  

В своят блог varg1 споделя още, че той бил и първият човек, с когото "гостите" се здрависали и на когото казали "Добър ден", въпреки това, че вече било 18 часа. Настоящата среща се случила на площад  "Кристал", където кандидат-президентската двойка паркирали своите лимузини и джипове, заобиколени от НСО, полиция и цивилни. Това направило впечатление на местните и имало коментари, че ги било страх от "народната любов". 

Специален предизборен подарък към шуменци, освен тениски, бил и кибрит с рекламен надпис на ГЕРБ, нещо, което блогърът отчита като наглост. 
"Наистина глупост, наглост, безочие след като за два мандата под тяхната диктатура се самозапалиха и починаха 26 души", пише още той в коментар под снимката с кибрита. 

Възмутеният жител на Шумен, споделя, че "около час преди това в Младежкият дом не пуснаха никого". А НСО спирали граждани, които се опитвали да присъстват на срещата. Единствено допуснати лица били танцьори, техници и др., хора, очевидно пратени по някакви задачи, за да угодят на "гостите". 

Под предтекст, че отива до тоалетната известният влогър успял да влезе. Впечатленията, с които останал, обаче е, че на срещата присъствали предимно възрастни хора. Нещо, което той отчита като не толкова голям интерес към събитието (гостуването на Цачева), колкото като интерес към спектакъла на ансамбъл "Българе", Веселин Маринов, Любо, Дара и др. 

По данни на влогъра, по пътя възрастен господин, жител на града срещнал Цачева и Цветанов. Проправил си път до тях и ги попитал как да живее със 160 лева пенсия, въпрос, на който те отвърнали, че "нещата ще се оправят и го съветвали да гласува за тях". 

Още по темата можете да видите ТУК. 

   

0 коментарa

Виж още