Бойко Борисов: Не участвам в никакви фирми, бизнеси или офшорки

Бойко Борисов: Не участвам в никакви фирми, бизнеси или офшорки

Мнинистър председателят в оставка, Бойко Борисов, заяви пред БТА, че няма никакво участие във фирми, офшорки или някакви бизнеси. Това е било доказано недвусмислено още през 2013, каза той. Тогава по същия начин се изсипали куп лъжи по негов адрес от страна на привържениците на „една фалирала банка“, твърди премиера в оставка.

Борисов беше категоричен, че е разговарял с адвокатите си и те стартират дейност по завеждане на дела срещу тези, които го клеветят. Тези думе е публикувал Борисов във Фесбук страницата си за направените неверни публикации през последните дни.

Според него, всички сме свидетели на нови опити за изкривена интерпретация на историята и изсипването на нови лъжи, всякакви манипулации и лъжи по негов адрес от страна на същите личности, които през 2013- 2014 са действали по същия начин.

Борисов припомня, че в следствие на тези клевети, е бил подложен на всевъзможни проверки, същевременно е успял да спечели много от делата за клевета.

Премиерът в оставка заяви, че   искрено се надява компетентните органи по същия начин да направят проверка на всички даени сигнали срещу него, както са постъпвали и до момента.

   

0 коментарa

Виж още