Бойко Кръстанов изригна: Забраната на Лудогорец е малоумна!

Бойко Кръстанов изригна: Забраната на Лудогорец е малоумна!

Известният актьор от хитови български сериал „Под прикритие“ – Бойко Кръстанов изригна срещу забраната, които от ръководството на Лудогорец наложиха на всички привърженици на английския Арсенал.

Както вече стана ясно разградчани наложиха забрана на феновете на Арсенал, които са закупили билет за сектор предназначен за домакините, да влизат с артикули на англичаните, като от Разград обявиха, че наложената забрана е, с цел да се избегнат сблъсъци по трибуните на националния стадион „Васил Левски“.

Ето и какво написа самият Кръстанов в мрежата!

Публикуваме без редакторска намеса:

"Мерките за сигурност за мача Лудогорец – Арсенал остават. Няма да се допускат фенове на Арсенал с артикули на английския клуб извън гостуващия сектор."

Снимката казва достатъчно, но все пак още няколко реда. Не че някой ме пита. Ама това решение е малоумно, жалко и провинциално. А по повод продължението на декларацията, че ако Левски или ЦСКА (има се предвид Литекс) били играли с Арсенал, то феновете на гостите нямало да подкрепят отбора от сектора на сините... Еми да, няма. Няма, защото на Националния щеше да има 40 000 фенове на Левски. Защото ние нямаше да се чудим как да съберем и закараме хората да ни гледат. Защото нашата таргет група не са неинтересуващите се от футбол и хора с псевдо-патриотични възгледи. Къде са тия патриоти на мачовете на националния отбор (където поне играят (предимно) българи, нали...) не знам, ама това е друга тема. Както е друга тема и защо Лудогорец гостува на собствения си стадион срещу Дунав Русе и с какви фанелки са били в домакинския сектор.

   

0 коментарa

Виж още