Брад Пит помоли медиите да стоят настрана от децата му!

Брад Пит помоли медиите да стоят настрана от децата му!

Брад Пит отправя молба към всички да не притесняват децата му, след новината за развода му с Анджелина Джоли. След официлната раздяла на „Бранджелина“, Брад Пит оптрави изявление пред списание „PEOPLE”, убеден че „най-важното в момента“ са неговите деца.

Той сподели,че е много оскърбен от това,което се случва,но най-важното в този тежък момента за децата. По възможно най-любезен начин моли медиите да им предстовят нужното спокойствие е този тежък за тях период.

Бившите влюбеени, които са родители на 6 деца, обявиха своята раздяла и край на двугодишния си брак през Септември. Придържайки се към доклада от развода, адвокатът на Анджелина направи обясни,че решението е било взето колективно,е името на семейството. На този етап Джоли не желае да коментира случилото се и оправя молжа към всички да проявят уважение към личното пространство на семейството й.

Малко по-късно,актирсата добави чрез менидъжа си Гейер Козински, че винаги прави това,което е най-добре за семейството и оценява покдрепата и разбирането на околните спрямо желанието за й лично пространство както и това на децата й.

Според източници, тя ще пожлае пълно попечителство върху децата си, с опция за посещения от страна на баща им. Шестте деца биха били голяма наторване за нея,но за шастие,Анджелина има достатъчно финанси да наеме бавачки,които да поемат грижите за тях. Освен всички друго,ако има някоя жена,която може да се справи с толкова много-то това определено е тя.

   

0 коментарa

Виж още