Брат Пит се опитва да спаси брака си! Вижте как!

Брат Пит се опитва да спаси брака си! Вижте как!

Брад Пит има готовност да се подложи на детектор на лъжата, за да успее да опровергае съмненията на Анджелина Джоли, че не е бил близък с френската си колежка Марион Котияр. Той отправил това предложение на жена си, но тя  отказала от раз, съобщава "Дейли Мейл".Холивудският звезден актъор е сринат от условието на Джоли да получи пълно попечителство над децата. С тях той се видял за последно в понеделник миналата седмица, когато актрисата подаде молбата си за развод.

На този етап заедно с отрочетата си тя живее под наем в къща, за която ще заплаща по 95 хил. долара на месец.

"Блокирала е номерата на Брад и не му дава и минимален достъп до децата им, дори да се чуят по телефона", казват близки до звездата от "Бандата на Оушън", цитирани от сп. "People".

По думите им Пит бил сломен от решението на любимата си да сложи на брака им, тъй като и в миналото заплашвала с подобни деяния, но до окончателен край така и не се стигнало. Към днешна дата той има надежда да получи подкрепа по въпроса с децата от своя тъст – холивудската легенда Джон Войт.

В официалните документи като причина за раздялата си с него, Джоли посочва клишето "непреодолими различия". По-късно излезе информация, че смятаната за най-красива жена на планетата, прекратява брака си, заради изневяра.

За любовница на Брад бе набедена именно Марион Котияр, с която той участва в новия си проект "Свързани". В социалните мрежи френската актриса категорично отрече да е имала интимни отношения с колегата си, като добави, че в момента очаква второто си дете от дългогодишния си съпруг Гийом Кане.

Според друга версия Анджелина била твърдо против методите, по които Брад възпитавал децата им. По случая е сезирано и ФБР, което ще разследва актьора за физическо и психическо посегателство над 6-те си наследници.

Обвиненията са в наличност от средата на септември, когато семейството пътувало в частния си самолет. "Той бил пиян и се карал ожесточено с Анджи. Тогава най-големият им син – Мадокс се включил и защитил майка си. Брад тогава обърнал гнева си към него", твърдят източници, близки до Джоли.

Защитници на Пит обаче казват, че до физическа саморазправа така и не се стигнало, а какви думи използва един родител, за да има респект над децата си, е въпрос на личен избор.

   

0 коментарa

Виж още