БТЛ част от EuroPrevent - годишен конгрес на кардиолозите

БТЛ част от EuroPrevent - годишен конгрес на кардиолозите

И през следващата година БТЛ ще бъде част от годишния конгрес на кардиолозите EuroPrevent, който представлява най-добрата възможност за фирми и специалисти да представят своите иновативни открития и разработки. Събитието ще се проведе от 19-ти до 21-ви април 2018 г. в Любляна, Словения, и е под надслов: "Доказана кардиоваскуларна профилактика. Опит за цял живот".

EuroPrevent е годишен конгрес на Европейската асоциация за превантивна кардиология (EAPC), където водещи световни експерти се събират в международен форум за представяне на своите изследвания и споделяне на знания в профилактиката и лечението на сърдечно-съдовите заболявания. Конгресът продължава три дни и включва практически-образователни курсове, научни симпозиуми и широк спектър от дискусии, свързани със сърдечно-съдовата профилактика и рехабилитация. В научния форум участие взимат здравни специалисти, общопрактикуващи лекари, учени и млади изследователи.

На миналогодишния конгрес, водещата компания за производство на медицинска апаратура – БТЛ Индъстрийз представи за първи път новия BTL CardioPoint - SDS модул - софтуерен модул за откриване на внезапен риск от сърдечна смърт при млади хора, предимно спортисти. SDS модулът е софтуер, който прави работата на лекаря значително по-лесна. По време на конгреса, SDS привлече вниманието на най-големите специалисти в направление кардиология, благодарение на диагностичните си възможности и перфектно моделирания потребителски интерфейс.

Друга иновация, която фирмата представи, е BTL CardioPoint-CPET - система за провеждане на кардиопулмонални тестове с атлети и пациенти с кардиологични заболявания. Системата CPET впечатлява с оригиналния си дизайн, лесно функциониране на устройството и изключителна прецизност.

   

0 коментарa

Виж още