ВАЖНО! Вижте кои автобуси в Стара Загора са с променени маршрути

ВАЖНО! Вижте кои автобуси в Стара Загора са с променени маршрути

За периода 21-ви и 22-ри юли с цел извършване на строително - монтажни работи по реконструкция на кръстовище на ул. „Капитан Петко Войвода" и бул. „Цар Симеон Велики", автобусните линии № 3 и № 8 ще се движат по обходен маршрут, както следва:

В посока от запад на изток - от кръстовището на чешмата „Три Чучура" по северната лента на бул. „Цар Симеон Велики", бензиностанция „ОМВ", по ул. „Одринска епопея", ул. „Георги Христов" (под 13-то ОУ), ул. „Капитан Петко Войвода" и бул. „Славянски".

В посока от изток на запад - бул. „Славянски", ул. „Одринска епопея", ул. „Христо Ботев", ул. „Димчо Стаев", бул. „Цар Симеон Велики".

ВАЖНО!!!

Автобусните линии № 3 и № 8, НЯМА ДА ОБСЛУЖВАТ следните спирки: „Казански", „13-то ОУ" /от южната страна/ и „Христо Ботев" /от северната страна/.

По обходните маршрути са обособени временни спирки.

За жителите на Стара Загора пътуващи по направление към кв. „Железник", след спирка „Орфей", е необходимо да знаят, че автобусите ще спират на спирка „Чая".

Преминаващите по бул. „Славянски" автобуси, ще спират в изградени за целта уширения, обозначени с пътни знаци, които показват на пътуващите местоположението на временно преместените автобусни спирки.

 

   

0 коментарa

Виж още