Важно! МОН ще разпределя мигрантски деца в българските училища

Важно! МОН ще разпределя мигрантски деца в българските училища

От дни из интернет пространството се разпространява новината, че в училищата започва прием на мигранти на основание на сключен договор N BG05M20P001-3.002. от 10.8.2016г. За всяко училище има предвидена бройка мигранти, според това, колко максимум може да поеме.

Сумата, осигурена за тази програма е 5 880 540 лв. Можете да направите справка в сайта на министерството.

Всички ние очакваме да бъде спряна мигрантската вълна, за да опазим децата си, територията и всичко ценно, ако има останало такова, а на 12.08.2016 се приема постановление № 208, което дава карт бланш на мигрантите. С това постановление се нарежда на кметовете да осигурят всички необходимо за нормален живот на мигрантите, пренасочени в техните общини.

Всички държави в Европа са въоръжили до зъби граничната охрана, а ние още се караме как и кой да направи ограждение. Чакаме някой друг да дойде да ни пази.

От bnoshipka.org специално публикуваха информацията за споменатите по- горе документи и припомниха, че в София в последните месеци има регистрирани повече от 200 изнасилвания, извършени от мигранти. За случаите не се вдига шум, за да могат по-бързо да се потулят. Не я ясно, обаче колко са случаите, за които не е подаден сигнал.

От медията споделят мнението, че заради обещаното съдействие за спиране на мигрантската вълна към Европа от страна на нашите управляващи, потърпевшите ще сме ние.

БНШипка призовава всички българи да се обединят около България. Така да запазят нацията и държавата, да защитят територията и домовете си.

Да припомним, че съвсем скоро Петър Низамов алармира за намерението на бургаската община да настани бежанци в лагер съвсем близо до местна елитна гимназия.

   

0 коментарa

Виж още