Великотърновец си поръча момиче за „нежна“ компания, но каква беше изненадата му като се отвори вратата!

Великотърновец си поръча момиче за „нежна“ компания, но каква беше изненадата му като се отвори вратата!

Сайт за интимни запознанства постави съпрузи в много неловка и грозна ситуация. Търновското семейство, Ивайло и Мария, с дете и десет годишен брак, са познати на всички като чудесна двойка. Интересното е, че всеки един от  съпрузите се регистрирал в сайт за запознанства под фалшиво име и един ден те се „запознали” в нета. Поддържали връзка в сайта почти месец, през който Ивайло няколко пъти молел новата си приятелка да му изпрати снимка, но тя все си намирала повод да му откаже с мотива, че ще бъде по-вълнуващо, когато един ден се срещнат, да се видят за пръв път. Най-накрая Ивайло предложил на Мария да се срещнат на вечеря, разказаха от Блиц.

Разбира се, срещата била уговорена извън Търново, всеки един се притеснявал да не го види „половинката“.

 

Мария се съгласила, а Ивайло побързал да резервира стая в хотела, защото планирал вечерята да продължи там. На съпругата си казал, че ще  пътува с шефа си до София с преспиване. Съпругата му била доволна от това развитие на събитията.

Ивайло едва дочакал да дойде времето за срещата.  Най-накрая вратата на заведението се отворила и пред смаяния поглед на нетърпеливия Ивайло се появила….  собствената му съпруга.

 

Разбира се, срещата не се осъществила, тъй като Мария веднага сменила посоката като видяла, че съпругът е въпросният ухажор. Не е ясно какво е станало после в дома на семейството.

Знае се, че Мария е подала молба за развод и споделила с адвоката си, че е безкрайно наранена от факта, че съпругът й бил облечен със сватбения си костюм на срещата с „любовница“.

Не можем да кажем кой е прав в случая, но е ясно, че нещо е куцало в отношенията между съпрузите, за да направят и двамата крачка встрани от правия път.

   

0 коментарa

Виж още