Вижте какво се случи с дъщерята на Митьо Очите!

Вижте какво се случи с дъщерята на Митьо Очите!

Дъщерята на Митьо Очите, 24-годишната Станислава и нейният приятел 27-годишният Велислав Попов, са били извикани на разпит, за да дадат подробни обяснения за дейността на таксиметровите фирми в общината.

В полицейското управление в Несебър, Станислава и Велислав са били задържани под стража за 24 часа и са били подложени на разпит във връзка с дейността на таксиметровите фирми, които работят на територията на общината.

Освен дъщерята на Очите и приятелят й, задържани от фамилната фирма на Димитър Желязков-Очите са били и 10 шофьори на таксита.

По все още непотвърдена информация, таксиметровите шофьори са извършвали незаконни дейности, като разпространение на наркотици и доставка на проститутки.

Цялата отговорност свързана с дейността на таксиметровия бизнес, се води на името на Станка -  майката на Димитър Желязков. Станислава и Велислав са управлявали част от бизнеса на Очите.

Към настоящия момент от полицията отказват да предоставят коментар за задържането вчера. От непотвърдени източници, научихме, че двамата вече са освободени.

Оказва се, че в общината има нерегламентирана практика на един собственик да се предоставя разрешително само за притежанието на три автомобила за една фирма. Това принуждавало голяма част от собствениците на таксита да регистрират по няколко фирми, за да успяват да обслужват повече таксита.

Таксиметровите компании, свързани с Митьо Очите са 12 или 13 на брой, но това не е официална информация.

Все още не е ясно за какво точно е била разпитвана Станислава, очаквайте допълнителна информация по развитието на случаят.

 

Източник: vesti.bg

   

0 коментарa

Виж още