Вижте как Анджелина и Брат ще поделят милионите си! За децата остава...

Вижте как Анджелина и Брат ще поделят милионите си! За децата остава...

Огромна е вероятността Анджелина Джоли и Брат Пит да нямат никакви проблеми с разделянето на имуществото си. Още повече, когато става въпрос за разделяне на финансови активи. Лошото в случая би била войната им, относно попечителството над децата. 
Според TMZ, женените до скоро актьори, имат желязно обезпечение, що се отнася до подписи в предбрачното им споразумение. То би могло да се раздели на стойност от 400 млн. долара. 

Изданието твърде още, че двамата са и горди притежатели на общо цели 12 имота. Пит притежава общо седем, а Анджелина има два, и още три, които бяха допълнително закупени, преди двойката да взстъпи в брак. 

И двамата споделят, че "попечителството над децата ще се превърне в истинска война...". Брад допълва, че планира да се бори с всички сили за шестте си деца. 

От друга страна, актрисата търси съвместно юридическо попечителство. Това означава, че ако получи такова, тя ще може да взима решения за: образованието на децата; тяхното религиозно възпитание, полагане на медицински грижи и др. 
При физическо попечителство, тя ще има и право да живее с децата. 

Последни данни сочат, обаче, че Анджелина е блокирала всички изходящи текстови съобщения и номера на Пит, пище Us Weekly. Хора от близкото обкръжение на звездната двойката споделят, че всичко му било отнето, в следствие, на което актьорът изпаднал в дълбока депресия. Но това едва ли би накарало Брат да се предаде. Актьорът планира да се бори до край и никой съд не би го спрял, споделя още той в интервюта към медии.

   

0 коментарa

Виж още