Вижте кои зодии не бива да се събират!

Вижте кои зодии не бива да се събират!

Има хора, които не могат да бъдат подходящи един а друг, каквото и да се стане. Ако случайно създадат интимна връзка, много скоро ще открият, че няма шанс да останат дълго заедно. Това са 3-те двойки зодии, които имат най-голяма непоносимост един към друг.

Овен и Дева

Овните са индивидуалисти, горди са и искат цялото внимание да е само за тях. Те обичат простичките истини и мразят да се напрягат с размишления за живота. Докато Девите са истински мислители, които анализират постоянно случващото се наоколо и често изпадат в депресивни състояния. Овните ненавиждат това - те са ведри, животът е лесн за тях и приемат проблемите като нещо интересно. Докато Девите трудно се справят с непредвидени ситуации и действат много внимателно. Евентуална любовна връзка между тях е невъзможна.
 

Лъв и Козирог

Зодиите, които не могат да живеят под един покрив и това е доказано с много примери. Лъвовете са домошари, обичат семействата си и цял живот се стремят да създадат добра семейна среда, а те да бъдат главата на семейството. Козирозите са твърде инатливи, за да допуснат някой да ги води или контролира. Именно поради тази причина  често се получават сбълсъци за надмощие, в които никой, никога не печели, защото всеки държи на своето.

Водолей и Риби

Скандалите при тази зодиакална двойка никога не престават. Водолеите си имат идеи в за битието, които следват сериозно и не обичат някой да им се бърка и да решава вместо тях. Рибите от своя страна не приемат, че освен тяхната истина, съществува и друга. Гледането в различни посоки е главната пречка  на тази зодиакална двойка.
Водолеите са много принципни, обичат реда и мразят несправедливостта. А Рибите често се отнасят несправедливо спрямо тях и това ги изкарва извън нерви. 

   

0 коментарa

Виж още