Вижте кои са децата милионери на Холивуд!

Вижте кои са децата милионери на Холивуд!

Известно е, че има деца, които от раннте си години притежават милиони. Някои от тях го  дължат на успеха на родителите си, те се радват на много висок стандарт на живот и шансове за развитие. Други обаче, колкото и чудно да звучи, са го постигнали сами - с роли в хитов филм или креативност, разказва Darik. Джайлен Бледсо (3.5 милиона долара) 

Джайлен е създал компанията си Bledsoe Technologies, когато е бил на 13. За първите 2 години тя наема над 100 служители.

Рико Родригез (4 милиона долара) 

Рико е актьор, които изпълнява скромни роли, докато не участва в хитовият сериал "Модерно семейство". Там той прави и своето състояние.

Ел Фанинг (5 милиона долара) 

Ел е по-малката сестра на Дакота Фанинг. Тя също се занимава с актьорство.

Джейдън Смит (8 милиона долара)

Освен актьор Джейдън е и син на милионери - Уил Смит и Джада Пинкет Смит. Първата му роля е заедно с баща му във филма "Преследване на щастието".

Абигейл Бреслин (12 милиона долара) 

Кариерата на актрисата Абигейл е по-дълга от тази на повечето холивудски актьори. Тя стартира със снимане в реклами и скоро получава роли в няколко хитови продукции като "Мис Слънчице" и "Знаци", където си партнира с Мел Гибсън.

Валентина Палома Пиналт (12 милиона долара) 

Палома е дъщеря на Салма Хайек и Франсис Енри Пиналт. Ако смятате, че 12 милиона долара са много за 7-годишно дете, нека ви кажем, че Салма струва 85 милиона, а Франсис- 15 милиарда долара.

Ник Диалосио (30 милиона долара) 

Това, което прави Ник по-богат от няколко деца актьори и дъщерята на милиардер е мобилната му апликация Summly, която събира новинарски текстове и ги прави много по-малки и лесни за четене.

Данелин Хоуп Маршал Биркет (59 милиона долара) 

Дъщеря на Ана Никол Смит Данелин получава 10 милиона след смъртта на майка си. След това наследява още 49 милиона от спечелен съдебен процес.

   

0 коментарa

Виж още