Вижте кои са зодиите,които лъжат най-много!

Вижте кои са зодиите,които лъжат най-много!

Доверието е основен градивен част за всяка  една  любовна връзка. За жалост има хора, и мъже, и жени, на които просто не може да се вярва, по една или друга причина. Известно е, че има зодии, които са по-склонни да мамят, да мотаят, да заблуждават и дори да изневеряват. Вижте  кои са тези зодиакални знаци.


5-то място: Телец
Хората от този знак по принцип са доста лоялни към човека до себе си. Но ако се усъмнят, че половинката им им изневерява, те няма да се поколебаят да ѝ спретнат сериозно и тежко отмъщение, също свързано с изневяра. Тези хора никога не прощават измяната и като цяло са много злопаметни. Мъжете Телци са по-склонни към физическа изневяра, в сравнение с жените от този зодиакален знак.

4-то място: Овен
Те са склонни да лъжат и мамят най-вече, защото искат да угодят на своя приключенски дух. Те постоянно търсят нови хоризонти, които да задоволят техните стремежи за разнообразие. Хората от този знак също са доста отмъстителни и ако се съмняват в лоялността на партньора си, може би ще решат да им го върнат тъпкано, именно чрез изневяра от своя страна.

3-то място: Лъв
Личностите от този зодиакален знак имат наистина огромно его и винаги копнеят за внимание. Те могат без да искат (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да излъжат половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което вършат. Въпреки че може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, поне по отношение на изневери, всъщност, погледите им винаги шарят за нова „плячка“.

2-ро място: Риби
 Рибите са собственически настроени към половинката си и са много ревниви. Те в някаква степен имат прилика с Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и измамят партньорката си без да го осъзнават или да се замислят колко много ще я наранят. Мъжете от този знак често дават поводи за ревност на любимата си, понеже много им личи, ако някоя друга жена ги заинтригува по някакъв начин.

1-во място: Близнаци
 Близнаците са „най-хлъзгави“ представители на зодиака. Често другите просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще останат разочаровани. Те са много приказливи и забавни, но някак могат да заблудят и подведат възлюбените си относно своите тайни. В същото време имат склонност да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

   

0 коментарa

Виж още