Вижте кои са личностите с най-силно влияние в...

Вижте кои са личностите с най-силно влияние в...

Бионсе е най-влиятелната известна личност от развлекателният бранш за 2016 г. в класация на "Венити феър", съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. Ежегодната класация за утвърдили се личности в различни поприща определя най-влиятелните "важни клечки от Силиконовата долина, холивудски магнати, титани от Уолстрийт и културни икони". Бионсе е на десето място в списъка, като така се превръща в  най-влиятелната звезда в класацията.Експертите на "Венити феър" отбелязват огромния успех на албума и краткия й филм Lemonade и влияниетом им в развлекателнате среди, като добавят, че "всички под 30 не спряха да го обсъждат със седмици". Значителен се оказва и фактът, че в седмицата след излизането на албума, Бионсе влезе с 12 песни в класацията на Билборд.

Изпълнителката е втората жена в челната десетка на класацията, а първите места са заети от генералния директор на Amazon Джеф Безос, създателя на Facebook Марк Зукърбърг и съоснователя на Snapchat Евън Шпигел.

Други известни личности от развлекателната среда в класацията са Тейлър Суифт на 18-о място, Ейми Шумър - на 35-о, и Адел - на 47-о.

   

0 коментарa

Виж още