Вижте чия е седмата номинация за тазгодишните награди „Добрият Самарянин“

Вижте чия е седмата номинация за тазгодишните награди „Добрият Самарянин“

Седмата номинация за Годишните награди „Добрият Самарянин“, бе обявена от Желязко Динев. Той е журналист в Телевизия Стара Загора. Динев номинира момчетата от групата Футболна Стара Загора: Николай Стоев, Ярослав Георгиев, Стоян Пантулов.

Заедно със своите съотборници, младежите подкрепят в трудната битка с тежката диагноза рак, приятелят си, Георги Богданов и му вдъхват сила и кураж със собствената си енергия и ентусиазъм.

Те споделят, че Жорката, както го наричат галено, винаги е бил много „отговорен в работата си и изключително борбен на футболния терен“ и все още не могат да повярват, че именно той е бил сполетян от страшното нещастие. Според тях, след като се справи с коварната болест, Жорката неминуемо ще бъде номиниран през идните години, тъй като винаги най-чистосърдечно и без да държи действията му да станат обществено достояние, е помагал на нуждаещите се.

Освен тримата младежи, в битката с рака се включиха е останалите „тигри“ от групата Футболна Стара Загора, като дадоха начало на вълната от събития в Стара Загора, в подкрепа на Богданов. Младежите организираха футболен турнир, в който само за няколко часа се присъединиха над 30 отбора, които активно взеха участие в събирането на артикули за благотворителният търг.

   

0 коментарa

Виж още