Вижте 6 интересни трика за успешни пътувания!

Вижте 6 интересни трика за успешни пътувания!

Решили сте да заминете най-сетне на ваканция извън страната. Вижте как да постъпитите за да улесните пътуването си.


1. Планувайте полета за вторник или сряда.

Тогава цените на билетите винаги падат с 15% - 25% в сравнение с тези в останалите дни от седмицата! Използвай сайт за онлайн покупка на самолетни билети, за да тествате теорията. 

2. Изберете нестандартни часове.

Разбираемо е че, полет в 4 сутринта не е най-приятнотите неща на света, но подобни часове отново гарантират по-ниска цена на билетите.

3. Резервирайте билет отрано, но не от твърде рано.

Отново изпробвана теория от порталите за онлайн покупка на билети. 


4. Преминете на частно търсене в режим „инкогнито“.

Спомняте ли се тези съобщения, които се появяват от време навреме и казват, че даден сайт използва „бисквитки“? Те предупреждават сайта, който посещавате какво сте издирвали преди, поради което онлайн платформата за продажба на билети ще ви показва леко завишена цена, тъй като знае от какво се интересувате. Преминете на частно търсене в режим „инкогнито“ на браузъра си и ще успеете да избегнете това.

5. Наемете къща или използвайте сайта Airbnb, за да спестите средства при групови ваканции.

Къща с много стаи или наемане през Airbnb (сайт, където други хора предлагат къщите си за временно ползване, когато самите те ни ги обитават, за минимална цена), ще спести доста разходи.

6. Опаковайтебагажа като професионалист.

- Сложете всичко, което желаете да вземете на леглото или земята.

- После бъдете креативни и махнете 1/3 от приготвените дрехи и аксесоари. Логиката е, че точно както в ежедневието, така и при пътуване, никога не носите всичко, което сте взели.

   

0 коментарa

Виж още