Виртуалната реалност може да направи още секса по-приятен

Виртуалната реалност може да направи още секса по-приятен

Според проучване, жените приемат с радост идеята за секс във виртуална реалност.

Когато става дума за секс, жените изобщо не са светици, скорошно проучване установи, че повече от една на всеки 10 жени във Великобритания казват, биха искали да правят секс във виртуална реалност. Четири от 10 участнички в изследването признават, че технологията може да направи секса по-вълнуващ, това показва проучване в което бяха изследвани повече от 2,618 жени, на възраст между 17 г. и 50 г., от базираният в Стокхолм пленер за естественият цикъл в планираната бременност „Natural Cycles“.

Изследването показва, че жените във Великобритания обичат секса, дори повече от социалните медии, 95 на сто от анкетираните твърдят, че доброволно биха се отказали от профилите си в социалните медии заради секса.

Резултатите също така показват, че секс играчките са доста популярни сред жените. Общо 63% от дамите твърдят, че редовно използват уредите носещи им наслада или биха искали да ги закупят и да започнат да ги използват. Други 15% от участничките в изследването, са заявили, че в настоящият момент използват мобилни приложения, който им доставят сексуално удовлетворение.

"Британките обичат технологиите и приемат използването им, особено когато става дума за секс," заяви, Елина Берглунд, съосновател на „Natural Cycles“.

"Бъдещите технологии, като подходящите за пренасяне съвременни технологии, виртуалната реалност, интелигентните секс играчки, с бързи темпове стават част от ежедневието ни и определят начина, по който можем да се наслаждаваме на секса", добави още Берглунд.

Според, Елина Берглунд в днешно време, жените стават все по-смели в търсене на удоволствието. Разнообразните технологични предложения и навлизащата с бързи темпове виртуална реалност, са само част от иновациите които бързо се превръщат в неделима част от съществуването. Ако до преди десетилетие, всичко е било насочено предимно към мъжете, то в днешно време жените не остават по-назад от силния пол.

С последното изследване бе потвърдено, че виртуалната реалност определено може да направи секса по-приятен и за нежния пол.

  

   

0 коментарa

Виж още