Властите в старозагорско село разкриха нарколаборатория

Властите в старозагорско село разкриха нарколаборатория

От ОДМВР – Бургас, съобщиха, че при успешна реализация срещу наркоразпространението двама мъже са задържани за притежание на наркотици. 
Служителите от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас съвместно със своите колеги от ОДМВР – Стара Загора успяха да осъществят поредната си успешна акция срещу наркоразпространението на територията на Несебър, Слънчев бряг и Свети влас, пише starozagorci.com.
От няколко месеца органите на реда наблюдават криминално проявените К. И., 36-годишен от Бургас и Х. К., 32-годишен от Елхово и днес в резултат на упорита работа, заподозрените бяха заловени непосредствено след приготвяне на наркотично вещество в старозагорското село Хан Аспарухово.
След оглед и претърсване в дома на К. И., разположен на територията на село Хан Аспарухово, полицаите са открили и иззели 80 гр. метамфетамин (пико). В пристройка към къщата на К.И., което е било пригодено от дилърите за лаборатория за приготвянето на метамфетамин, разследващите са намерили прибори, колби, везни, термометри и опаковки от прекурсори, които според служителите на МВР са част от доказателствения материал.
Работата по случая продължава от служители на ОДМВР - Стара Загора.

   

0 коментарa

Виж още