Внимание! Дами,пазете се от тези 4 типа мъже!

Внимание!  Дами,пазете се от тези 4 типа мъже!

Доста от дамите не могат да прекратят връзката си, дори и ако са нещастни в нея. Връзка, която не е щастлива от старта й, няма да стане по-хубава след няколко месеца, ето защо е препоръчително да избягвате няколко типа мъже, с които нямате да имате бъдеще. На първо място са женените мъже. Те ще направят какво ли не, за да ви убедят, че не желаят да са със съпругата си и ще я зарежат заради вас. Дори и ако му повярвате, не оставяйте с такъв човек, докато той все още е женен. Преустановете отношенията си докато не е прекалено късно.

Бившият на приятелка е втората забранена зона за флирт и бъдеща връзка.  Ако става дума за гадже отпреди много време, към когото тя няма никакви романтични чувства дълбоко в себе си, може й да се получи нещо. Уверете се, че приятелката ви не изпитва нищо към този мъж преди да стартирате каквито и да било отношения. Ако той все още е нейната голяма любов, намерете си друг, защото приятелството винаги е по-важно от една връзка, особено тази, чиято бъдеще е не е съвсем сигурно.

Вашият бивш също не е никак добър изобр. Щом вече не сте с него, значи е имало истинска причина за това. Ако има радикална промяна в него или във вас, има вероятност нещо да се промени, но ако всичко е както преди, връзката ви ще завърши като първия път. 

Мъжете, който още имат чувства предишната си приятелка са причини за много разбити женски сърца. Лесно можете да разкриете дали избраникът ви още таи скрити копнежи за бившето си гадже. В повечето случаи такива господа или много говорят за нея или изобщо избягват темата. Не е добра идея да сте с някого, който е с вас, само за да забрави миналото си.

   

0 коментарa

Виж още