Внимание! Свидетели сме на мащабен финансов експеримент!

Внимание! Свидетели сме на мащабен финансов експеримент!

Барон Ротшилд сподели притесненията си относно изборите в САЩ и излизането на Великобритания от ЕС.

Според него в монета тече най- мащабният финансов експеримент в световната история, който със сигурност ще има неприятни последици.

Тук е момента да припомним, че династията Ротшилд е вероятно най- голямото и влиятелно финансово дружество на планетата. Корпорацията Ротшилд започва успешния си път през 1811г и за никого не е тайна, че те владеят почти всички централни банки в света. Финансират всяка една война от наполеоново време насам, като това се отнася и за двете страни, участващи в нея. Те владеят на практика всичко- медии, новини, петрол, правителства.

Да се върнем отново на предупреждението на Джейкъб Родшилд.

Той е категоричен, че през последната половин година големите банкери се „упражняват“ в осъществяването на един от най-мащабните финансови експерименти в историята. Сега нещата са много по- сложни и никой не може да прогнозира какво може да стане. Това е дълбоко подчертано в документ на компанията RIT Capital Partners, в която фамилията Родшилд  притежава 21 %, информира blitz.bg.

 

Освен състоянието на икономиката, Родшилд е притеснен и от изхода от бъдещите избори в САЩ, както и от сложната ситуация във Великобритания.

 

Той твърди, че решението на Великобритания да напусне ЕС не е правилно и значително усложнява геополитическата ситуация. Повечето от рисковете, за които той е предупреждавал са факт в момента.

 

Свидетели сме, че през изминалата част на годината империята RIT Capital Partners намали значително собствеността и инвестициите си, които бяха обвързани с лирата - с около 47%. Ротшилдови увеличиха инвестициите си в злато. Според запознати, то възлиза на 8%.

 

През изминалите две години европейски държави имаха желание да преместят своите златни запаси от САЩ, обратно в Европа. Но не се е получило точно така. Миналата година от RIT Capital Partners информираха, че САЩ не са дали съгласието си да проконтролират собствеността на Берлин в Америка.

   

0 коментарa

Виж още