Всички очакват фестивала в Карнобат

Всички очакват фестивала в Карнобат

За четвърта поредна година град Карнобат ще бъде домакин на „Балкански фестивал на изкуствата“. Събитието стартира от 14 до 16 юли, с изключително разнообразна програма, съчетаваща традицията с модерното. Ще можете да се насладите на традиционния балкански фолклор, на рок музика от популярни български изпълнители и на модерното изкуство - бийтбокс.

За да бъде изживяването незабравимо и изпълнено с настроение, са предвидени  две сцениза участниците във фестивала.  На 15 юли на сцената на площад „Трети март“ ще се проведе конкурс за надсвирване на сватбарски оркестри „С песните на Стойка Гьокова“. На втората сцена гостите на града ще станат свидетели на зрелищно брейк състезание, превърнало се в традиция за фестивала, Карнобатъл 2017.  То ще бъде водено лично от създателя на "Electric Force crew", Петър Костовски.

Забавленията не свършват до тук, защото след състезанието е време за рок! Музикалната сцена ще бъде разтърсена от обичаната от всички българска рокаджийка Милена Славова, придружавана от своя бенд. Сцената ще бъде подгрята от изгряващата ямболска рок група "Seconday", които ще подготвят публиката за една паметна и щуравечер.

В последния ден на фестивала, организаторите са подготвили също толкова интересна програма. Най-очаквана разбира се ще бъде вокалната битка за избор на новия бийтбокс шампион на България. Фестивала в Карнобат за втора поредна година приветства 11-то издание на „The Official Bulgarian Beatbox Battle“.

Ако все още нямате планове за уикенда, елате на фестивал в Карнобат. Програма включва още много развлечения, на които ще можете да се насладите в красивия български град. Той ще се превръща в истинска културна столица за почитателите на традиционния фолклор, рокаджиите и съвременните музикални изкуства.  

   

0 коментарa

Виж още