ВЪЗМОЖНО ЛИ Е? В Ню Йорк организираха Хелоуин парад за кучета

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е? В Ню Йорк организираха Хелоуин парад за кучета

На площад „Томпкинс“, в Ню Йорк, за втора поредна година, бе организиран шеметен парад за Хелоуин, с атрактивното участие на кучета.

Хиляди хора, взеха участие с домашните си любимци и в тазгодишният парад. Всички участници, изненадаха събралото се множество с авангардни и очарователни костюми. Най-добрият приятел на човека, отново доказа своята преданост и отдаденост на стопанина си.

Стотици кучета, от различни точки на САЩ се бориха в Хелоуин надпреварата, за най-атрактивен костюм. Тенденциите и събитията през годината, повлияха при избора на облекло за домашните любимци. Тази година, организаторите очакваха, най-разпространеното превъплъщение сред кучетата, да бъде образа на Доналд Тръмп, но сгрешиха. Само едно от кучетата, участници бе маскирано, като кандидатът за президент и то определено предизвика възхита сред тълпата.  Много от хората споделиха, че „Абсолютно никой, не е бил не по-очарователен от кучето с костюм Тръмп.“

Най- популярния костюм тази година беше този на Pikachu, благодарение на пробива сред игрите и успеха който Pokémon Go пожъна.

Оказа се, че някои тенденции никога не умират, и тази година сред състезателите, присъстваха вечните герои от филмите „Брилянтин“  и „Хари Потър“.

Насладете се на колекцията, която сме подготвили специално за Вас:

   

0 коментарa

Виж още