ВЪЗМОЖНО ЛИ Е? Мейзер със съучастник в убийството на културиста

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е? Мейзер със съучастник в убийството на културиста

Разследването по нелепата смърт на културиста Николай Димов, продължава. Органите на реда работят по нова версия, а именно че задушеният със свински опашки мъж, вероятно е бил зашеметен от силен удар в областта на главата.

Близки на Ники, коментираха, че не изключват версията „втори човек да е помогнал на Анита Мейзер да се отърве от Ники.“ Опечаленото семейство на Димов, обяви, че към настоящият момент води собствено разследване за случилото се, и допълни, че според тях, най-вероятно „престъплението е извършено с користен мотив."

Припомняме, че починалият е съпруг на сексбомбата Анита Мейзер, която веднага след случилото се, бе обвинена за убийството му и бе арестувана. Първоначално прокуратурата считаше, че Мейзер е причинила смъртта на мъжа си  по непредпазливост. Именно заради това, още в началото на скандала, тя бе задържана, а за разясняване на случилото се и за откриване на улики, които да разкрият мотивите за смъртта на Димов, разследването бе удължено с още два месеца.

Адвокатите, наети от семейството на убитият културист, твърдят, че са поискали да бъдат извършени  нови „процесуално-следствени действия.“ Освен това, те са поискали съдебномедицинска експертиза, посредством която да бъде установено дали по тялото на починалият има  следи от травма, „която да е причинена непосредствено преди смъртта му.“ Близките на Николай Димов са категорични, че истината за случилото се ще бъде извадена на яве.

 

 

   

0 коментарa

Виж още