ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?! Призрак бе заснет от туристи  (СНИМКА)

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?! Призрак бе заснет от туристи  (СНИМКА)

В смразяващите подземия на храм, разположен на територията на Единбург, Шотландия турист засне с фотоапарата си силует на призрак. 
По време на посещението в залата обитавана от тайнственото същество, започнали да се движат камъни и мебели, а турист, който тайно направил снимки във "вещерския храм", заснел нещо, което изглеждало като призрак, пише blitz.bg.
Търсачът на силни усещания - Лий Харт от "Really Haunted UK" наскоро посетил подземията на град Единбург. Те са известни като едно от най-зловещите и неприветливи места в света и често името им е обвързано с истории за мъчителна смърт, вещици и призраци. 


Копнеещи да се докоснат до свръхестественото, ловците на духове от всички точки на света често си организират "екскурзии" до обитавани от призраци места и заедно със свои съмишленици посещават злокобни и изпълнени с мистика места.
В събота вечер /10 септември/ по време на единбургската обиколка, присъствали 20 гости, които били разделени от организаторите на 2 групи. За да засекат някаква призрачна дейност, всеки един от тях бил оборудван със специална дъска за спиритически сеанси.
По време на обиколката Харт и групата му влезли в стая, която всъщност е "истински храм на вещици, използван и днес от съвременните магьосници".
В злокобният храм и в районът около него е забранено снимането. Въпреки това, групата, ръководена от Харт трескаво посегнала към фотоапаратите и камерите си, когато около 01:00 часа след полунощ около тях мистериозно се разлетели предмети, мебелите в стаята започнали от само себе си да се движат, а изведнъж от нищото на един от столовете бил уловен силует, който ловецът на духове описва като  "Светия Граал на паранормалните изследвания – поява на привидение.
Харт заснел паранормалното привидение с личният си фотоапарат и веднага след като снимката била направена, той я показал на присъстващите, за да има свидетели, които да потвърдят, че изображението не е манипулирано или фалшифицирано, а е реално.
На снимката ясно се вижда дух, може би на велика вещица, стоящ на един от столовете в стаята /в ляво/. 

   

0 коментарa

Виж още