В Казанлък полицай простреля любимата си, след което се ...

В Казанлък полицай простреля любимата си, след което се ...

Според близки до двойката, до огромната трагедия е довела любовна драма.  Полицейския служител първо прострелял своята любима, след което сложил край и на собственият си живот.

Рано тази сутрин, в РУ – Казанлък е получен сигнал за инцидент. Трагедията се е разиграла в кв. „Васил Левски“ в град Казанлък, около 6.00 ч. На мястото веднага е пристигнал полицейски екип, който е открил два трупа - на мъж и на жена.

Междувременно полицейските служители, под ръководството на униформените от Окръжната прокуратура в град Стара Загора, са отцепили района и са извършили задължителни следствени действия.

В между блоковото пространство в очернения казанлъшки квартал, органите на реда са намерили труповете на Галя К. /47-годишна/ и на Драгомир К.  /50-годишен/. Според запознати мястото е в близост до домът на родителите на починалата Галя К.

По време на смяната си, шофьор на такси е видял труповете на двамата съпрузи и веднага подал сигнал на телефон 112.

Според първоначалната версия, настъпилата смърт е в следствие на убийство и самоубийство по лични причини. От близо 20 години, Галя и Драгомир съжителствали на семейни начала. Имат дъщеря на 16 години. През 2016 година, двамата решили да сключат брак и официално да узаконят отношенията си. Двамата дори избрали дата за големият ден, но сватбата така и не се състояла. Малко преди предвиденият ден, двамата сериозно се скарали и отменили събитието.

Към настоящият момент следствените полицаи, споделят, че все още не е ясно какво точно се е случило и на какво се дължи смъртта на двамата казанлъчани. Предполага се, че мотивът за убийството и самоубийството е болезнена ревност. При експертиза на куршумите, е установено, че те отговарят на тези, с които е било заредено личното оръжие на полицаят. Драгомир К. се пенсионирал преди известно време, но поради липса на кандидати за позицията му, полицаят продължил да работи в системата.

Разследването продължава и към този час.

   

0 коментарa

Виж още