В Стара Загора задигнаха лек автомобил, крадеца бе ...

В Стара Загора задигнаха лек автомобил, крадеца бе ...

Рано тази сутрин, в Първо Районно полицейско управление в град Стара Загора, гражданин е подал сигнал за откраднат автомобил. Колата е от марката  „Шкода“и е собственост на мъж от Града на липите. 47-годишният старозагорец, е разказал пред органите на реда, че снощи колата му е била паркирана на улица "Христо Ботев", но рано сутринта установил, че автомобилът липсва.

На мястото на което е било извършено престъплението, веднага са започнали  оперативно-издирвателни мероприятия, в последствие автомобилът е открит в град Хисаря. Отново там, около обяд за престъплението е бил задържан гражданин на 30 години, посочен за извършител на деянието. Арестуваният е от град Златица. По случаят, полицаите са образували досъдебно производство, за престъпление по чл. 346, ал. 1 от Наказателния Кодекс на Република България.

Междувременно е извършена още една кражба. От пресцентъра на полицията съобщават, за откраднати хранителни продукти, чието количество все още не е точно определено, от магазин за хранителни стоки, разположен на територията на село Златна ливада, община Чирпан. По вторият случай е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195 от Наказателния Кодекс на Република България.

 

   

0 коментарa

Виж още