В Стара Загора задържаха трима водачи, шофирали след злоупотреба с ...

В Стара Загора задържаха трима водачи, шофирали след злоупотреба с ...

От полицията в град Стара Загора, образуваха три бързи производства срещу шофьори злоупотребили с наркотични вещества. След употребата на наркотици, водачите са поели риск като са седнали зад волана на леките си автомобили, както за собствения живот, така и за този на останалите участници в движението.

Единият от обвиняемите е старозагорец, на 31-годишна възраст. Мъжът е управлявал лек автомобил от марката „Ауди“ по булевард "Цар Симеон Велики", когато е спрян от служители на КАТ, за проверка. След като му е направен тест за наркотични вещества, специализираното устройство е отчело положителна проба за амфетамин и метамфетамин.

По същото време е спря за проверка и младеж на 21 години, от Стара Загора. Органите на реда са спрели автомобила му, който се е движил по улица  "Генерал Гурко". Посредством техническо средство, е установено, че младежът е употребил канабис.

Третият задържан е мъж от Стара Загора, на 28 години, който карал своят лек автомобил от марката „БМВ“, по улица "Генерал Столетов“. Полицейските служители са отчели с апаратура, че мъжът е злоупотребил с кокаин.

Към настоящият момент и тримата водачи са задържани за срок до 24 часа.

   

0 коментарa

Виж още