В Стара Загора задържаха трима младежи разбили ...

В Стара Загора задържаха трима младежи разбили ...

На 6 февруари / понеделник/, в ОДМВР – град Стара Загора бе получен сигнал, за влизане с взлом в търговски обект. Входната врата на похитеният магазин е била разбита, след което крадците са проникнали в помещението. Обекта е разположен на територията на град Стара Загора, на улица „Хаджи Димитър Асенов“. По случаят органите на реда веднага са образували досъдебно производство.

Междувременно е подаден сигнал и за втора кражба. Разбит е лек автомобил, паркиран на старозагорската улица “Братя Жекови“, колата е марка „Фолксваген Поло“. Според собственика, отвътре са задигнати: един CD плейър, кабел, както и нов FM трансмитер.  Разследващите полицаи са образували досъдебно производство и по този случай.

След проведените от служителите на Второ Районно Полицейско Управление в Града на липите, оперативно-издирвателни мероприятия, е установено, че извършители на двете престъпления за трима непълнолетни младежи. Едно от лицата е от град Стара Загора, а другите двама младежа, са от село Радомирци (община Червен бряг) и от град Дряново.

След специализирана акция, двама от тях са били заловени. Те са се укривали в района на град Чирпан. Третият извършител, все още се издирва.

   

0 коментарa

Виж още