Глухарчето-враг на раковите клетки!

Глухарчето-враг на раковите клетки!

Глухарчето е растение, което е известно на всички и е любимо на децата. Колкото и обикновено да ни се струва, оказва се, че то има уникални качества. Среща се навсякъде – в градини, паркове и поляни. Всеки може лесно да се сдобие с него, пише gotvach.bg. Лечебните действие на глухарчето са известни отдавна. Коренът от това растение е изключително богат на витамини и минерали. В него се съдържат в големи количества витамините С, А, К и В6. Освен всичко друго има и желязо, калций, калий и магнезий, богато е нафолиева киселина и рибофлавин.

Глухарчето се използва при битката с редица заболявания. То притежава диуретични свойства. Растението съдейства за очистването на жлъчката и при лекуването на чернодробни болести, освен това е и ефикасно средство в борбата с лошия холестерол. Глухарчето се прилага и за справяне с много алергии.Освен при борбата с изброените заболявания, лековитото растение има огромна сила. Учени са разбрали, че чаят от глухарче може да убие раковите клетки за супер кратко време. Само 48 часа са нужни на това изумително растение, за да разкрие действието си. При това глухарчето е по-мощно от химиотерапията, защото унищожава само раковите клетки.

След дългогодишно изследване канадският университет в Уиндзор доказа, че екстрактът от глухарче има директно действие срещу  раковите клетки, като бързо ги унищожава.

   

0 коментарa

Виж още