Гневен гражданин изригна: Медии, не си затваряйте очите пред схемата на века!

Гневен гражданин изригна: Медии, не си затваряйте очите пред схемата на века!

Буден гражданин и едно от емблематичните лица на февруарските протести Иван Бонев, изригна днес в социалната мрежа. Призивът на Бонев е насочен към "обективната" истина, която медиите БТВ и Нова телевизия представят пред широката аудитория.
 

Според него те афишират всякакви гръмки разследвания, но си затварят очите пред най-голямата измама на управляващите. Става въпрос за пътен възел Кочериново, който бе затворен за ремонт, поради това, че същият бе обявен за опасен. 


Разследване на БТВ твърди, че причината за затварянето е левият завой и навлизането в насрещното преди включването в магистралата. Действие, което предизвикало серия от пътни инциденти.


От БТВ днес съобщиха, че в следствие на зачестилите инциденти по отсечката, регионалният министър е разпоредил да се направи кръгово движение с цел да се предотвратят по-нататъшни катастрофи. Сега на пътуващите по посока София Кулата и обратно ще се налага да се налага да използват пътен възел Благоевград. А пътуващите за Кочериново, Бараково и Рилския манастир ще минават през пътен възел „Бобошево” и третокласния път за Кочериново.

Ремонтът трябва да приключи до края на месеца, уверяват от Пътна агенция. 

Ето какво написа Бонев, публикуваме без редакторска намеса: 

Иван Бонев

NOVA и bTV, четете внимателно! Постоянно се афиширате с всякакви "гръмки" разследвания (кражба на телевизор, наводнена градинка в Горно Нанадолнище, наклонен знак на пътя Бузяковци - Джамузовци, циганка на 12 роди от дядо си на 36 и др.). Много дребни и битови въпроси разнищвате като ги превръщате в национално значими събития. Сега да видя дали ще започнете разследване срещу огромната, очевадна и една от най-големите и поредните нагли далавери на правителството и всички негови фирми! Става въпрос за безумното кръстовище и т.нар. пътен възел Кочериново! Това е една огромна схема, в която умишлено са въвлечени стотици невинни пътуващи през отсечката чрез материалните и нематериални щети по тях и техните МПС-та по време на планирани ПТП-та! Да - планирани! Планирани от всички замесени в обявяване на поръчка, нагласяване на търг по критериите на съответната подставена фирма, проектиране, строителство и тн., без знание за точните последствия при всеки от сигурните инциденти! Трябва да се започне от самото начало! Разровете, разследвайте, дайте доказателства на прокуратура и ако след това няма намерени нарушения, то и най-глупавите поддръжници на системата ще разберат в колко кофти държава живеем :)

   

0 коментарa

Виж още