Голямо количество мигранти хванати само за денонощие!

Голямо количество мигранти хванати само за денонощие!

През последното денонощие в София са задържани 153 чуждестранни граждани с невалидни документи. Това обявиха от пресцентъра на МВР. Продължават специалните операции за противодействие на незаконното живеене на чужди граждани и лица, свързани с каналджийска дейност на територията на София. През последното денонощие столичните полицаи са проверили почти 200 човека. 153 от тях са задържани в районните управления на полицията за доказване на самоличността и произхода им, като следва да бъдат предприети действия за предаването им по компетентност на различни служби.
През изминалото денонощие граничните полицаи от РДГП – Елхово са спрели 4 опита на 111 имигранти да прекосят нелегално турско-българската граница.

Вчера граничен полицейски наряд от ГПУ-Свиленград е задържал близо до границата 11 чуждестранни граждани без документи, които обяснили, че са сирийци. Заедно с тях е задържан 30-годишен мъж от Хасково. Като заинтересовани от случая граничните полицаи са задържали на ГКПП Капитан Петко войвода още двама мъже, влизащи от Гърция с лек автомобил „Ауди“. Дейността по случая продължава. Служители от ГПУ – Малко Търново са задържали трима чужденци без документи, които се представили за афганистанци. 

   

0 коментарa

Виж още