ГОРДОСТ!!! Българин спечели конкурс – притежава най-красивото тяло в света (СНИМКИ)

ГОРДОСТ!!! Българин спечели конкурс – притежава най-красивото тяло в света (СНИМКИ)

Нашенецът бе обявен за най-фотогеничен модел и за участника с най-красиво тяло!

Броени дни, след като българка спечели приза за красота на "Мис Планет 2016", българин прослави родината ни в международен конкурс, пише vesti.bg.

Името му е Йордан Йорданов. Той е на 21 години и е бивш футболист. В периода 22 – 31 август, той представи България на Международния конкурс „International Top Model of the World“ и се завърна с цели две титли.

Йорданов споделя, че се е отказал от футболна кариера у нас, защото е изключително трудно да се изкарват пари от футбол. „За да печелиш добре, трябва и да играеш добре, а аз не съм чак толкова добър", обяснява той.

В конкурса, Данчо спечели две награди. Първо бе обявен за най-фотогеничен модел, а  след това спечели и титлата за участника с най-красиво тяло.

Разказва, че с приятелите му решили просто да се позабавляват и „да участваме за шоуто“. В последствие им предложили да отидат на конкурса и така той се съгласил и приел предизвикателството. „Аз съм широко скроен човек и обичам новостите", заяви Йорданов по повод участието си в престижното световно състезание.

Младежът вече има няколко предложения за работа в чужбина, но на този етап предпочита да завърши образованието си в страната ни, студент е в УНСС.  

   

0 коментарa

Виж още