ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ!!! Рут Колева жестоко пребита от служителка на МВнР

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ!!! Рут Колева жестоко пребита от служителка на МВнР

Докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила, на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в София, певицата Рут Колева е била пребита. Според Колева причината за побоя е в това, че направила забележка на дама, която заедно със съпруга си от арабски произход, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им, пише dnes.bg.

Колева публикува в социалната мрежа историята за случилото се, ето какво написа възмутената певица: „Изродщина по ориенталски. Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила, еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя си на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема автомобилчето. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.“ Така започва своят разказа Рут и допълва, че въпросната госпожа отказва да си плати глобата. В присъствието на своя мъж (арабин), двамата започват да обясняват на лош английски колко отвратителна е страната ни, а за българите, че са изключителни измамници.

Рут Колева не издържала на обидите и след няколко минути най-учтиво помолила господина да спре да сипе обиди. В същият момент, явно унизена от Колева, съпругата започнала да я обижда „с епитети като: Наркоманка, ти ще видиш, облечена си от втората употреба“. След което най-демонстративно ѝ показала часовника си и без никой да я пита съобщила, че струвал 30 бона.

На излизане от паркинга Рут решила да снима словоохотливото семейство, ако не друго - то за спомен. Все още в шок от преживяното Колева разказва:„ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).“

Биячката и нейният съпруг, започнали да баламосват с титлите си органите на реда и да обясняват, как въпросният арабин на име Адил Саид Ахмед ал Шанфари и жена му – Деница Михайлова, която по случайност се оказа служител на Министерство на външните работи, та двамата били инвестирали 100 милиона в страната ни.

Рут Колева директно отива в 5-то районно и подава жалба срещу биячката.

В нов пост, Рут поясни, че Михайлова многократно повторила на полицаите, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост!“

   

0 коментарa

Виж още