Дарин Ангелов постъпи геройски! Спаси човешки живот!

Дарин Ангелов постъпи геройски! Спаси човешки живот!

Актьорът Дарин Ангелов е спасил човешки живот по време на пиеса в Народния театър. Това разкриха в социалните мрежи зрители, станали свидетели на случилото, а от храма на Мелпомена, потвърдиха, съобщава „Телеграф”.

Случилото се е от неделя, 4 декември, по същото време, когато на сцената бе премиерата на най-новия хит на Народния театър „Мнимият болен”, който бе честван юбилеят на Георги Мамалев – 40 години творческа дейност.  На сцената на 4-ия етаж пък се играеше „Дългият път на деня към нощта” на Юджин О`Нийл, поставена от режисьора Владлен Александров. В постановката участват Стоян Алексиев, Бойка Велкова, Стефан Денолюбов, Дарин Ангелов и внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева.

В разгара на театралната пиеса, Дарин Ангелов дочул похъркване сред публиката. Първо си помислил, че някой от зрителите е заспал, но след няколко минути отново чул същите звуци. Започнал да гледа притеснено лицата на зрителите, докато погледът му не се спрял на 46-годишен човек, който си е глътнал езика. Той моментално слязъл от сцената и отишъл до  него като пъхнал ръката си в устата му, за да го извади, но  пострадалият захапал пръста му. Тогава Ангелов свалил колана от панталона си и така успял да извади глътнатия език, От екипа на театъ бързо се свързали линейка, която дошла много бързо и взела пациента.

   

0 коментарa

Виж още